NERVÖS!

Okej idag är det verkligen fjärilar i magen för idag är det dagen T!!!! Mellan kl 12.30 och 16.30 håller ni tummarna för då skriver jag så pennan glöder på min tenta. Plus håll en extra tumme efteråt att jag inte dränker sorgerna i socker. Brukar ju bli min lösning efter känslostormar men min målsättning denna gången är att kebab med maken på kvällen är belöningen - inte godis och kanelbullar i stora lass.... Heja mig!!!


Kommentarer

 1. Detta fixar du!!! Både tentan och att stå emot socker efter!!!
  KRAM
  Rebeca

  SvaraRadera
 2. Heja, heja!! Detta fixar du / Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt pepp men jag är osäker :-( Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass