Träning Biggest Loser style

Ytterligare ett träningsevent i pipen då jag anmält mig till detta eventet med Sabina Dufberg, en av tränarna i svenska versionen av Biggest Loser. Om du inte har instagram tror jag du kan läsa mer här:
http://www.sabinadufberg.com/hem/event/ Ska bli intressant och inspirerande att lyssna på hennes föreläsning och sen träna med henne. Du kanske vill följa med?

Kommentarer

  1. Åh, jag hade gärna hängt med men denna lördag har jag redan fyra andra aktiviteter. En typisk dag då "allt" verkar hända. Du färger enkelt delge att du lär dig till mig senare. :) Du har ju en lunch till godo. Den tar vi efter dun tenta! :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch då det hade ju varit så kul om du följt med!!! Japp lunchdate sen! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass