Baby I am back!

Som jag gruvande mig för PT-passet igår kväll plus imorse när klockan ringde. Samtidigt som hela min kropp och knopp skrek efter träningsendorfiner. Har varit lite deppig de senaste dagarna. Tror Tjejmilen var en större urladdning än vad jag var beredd på. Plus att när alla runt omkring en hostar och snörvlar får man ju själv lite symptomer. Och så en massa jobbstress på det direkt efter semestern...

Och vad gör man då - alla som är sockerberoende räck upp en hand liksom... Äter allt man kommer över i onyttigheter. Attans ¤%&/ skit jag som var så bra på banan. Och så blir det en ond cirkel av allt möjligt. Istället för att fokusera på alla kuligheter jag har såsom nytt hemmagym, kettlebellsutbildning om 25 dagar i Stockholm, Academy-utbildning om 38 dagar, bästa maken i världen, härliga vänner, mysigaste huset och ja ni vet listan är ju egentligen hur lång som helst på bra:iga saker så varför hänga läpp?

Men det är då man bara ska upp den däringa hästen igen och i bilen på väg till gymmet imorse så blev jag förbannad på mig själv. Nu får det räcka med självynkande, offermentalitet och att leva på att jag sprungit en mil (ja jag ska mjölka det lite till men det får ju inte bli en ursäkt if you know what I mean). Jag är fan värd att må bäst och när mår jag bäst? Jo när jag tränar skiten ur mig och äter bra!

Därför blev svaret på PT-Malous fråga - hur är formen - att jag bad om ett sjuhelsikes pass för jag behöver tanka endorfiner och självförtroende. Och som alltid leverera hon eller jag egentligen gör vi ju det tillsammans för det är ju jag som gör vad jag blir tillsagd. Hallå lite cred vill ju bloggerskan alltid ha :-) Så vad bidde det då? Enligt nya träningsschemat så visste jag ju att löpintervaller, crossfit WOD och stegen stod på schemat men i vilket format är ju the surprise.

Inledde med 10 minuters uppvärmning på löpbandet - snabb gång och lätt jogg. Roligt att notera här är att nu är det lätt jogg för mig medans i början på året hade det varit nära döden upplevelser :-) Efter det fick jag känna lite på dagens WOD dvs respektive övning. De var: 10 st thrusters med stång (dvs håll stången med böjda armar typ under hakan, gör ett knäböj och stött stången ovanför huvudet med raka armar), 10 st kettlebellsving (helsving med 16 kilos - yikes), 5 burpees och löpning 200m. Det är ett varv och jag skulle göra tre på tid.

Fy för i bövelen om jag fick jobba för det. Svettades och flämtandes som tusan men ack så himla kul det är. Jag bara älskar det när jag får ta ut mig så även om jag vid ett tillfälle bad PT-Malou ha hinken brevvid... Men jag gjorde varenda rep utan vila för stannar jag efter typ 5 thrusters så hade jag inte fått upp stångjäkeln igen. Utan jag tog vilan emellan varven. Tiden blev 14,30 (något på 30 men jag avrundar...) och sista 200 m satte jag nytt hastighetsrekord på löpbandet. 12,5 på speeden!!!! Och i framtiden när denna WOD:en ska köras igen då ska tiden ner!

Baby, I am back och det känns jävligt gött!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass