Pust och skärp!

Som jag skrev i måndags har det varit lite mycket nu - både på jobb och privat. Tex deadlines för gästblogginlägg, nya träningspass och nytt kostschema. Kommer nog vara så fram till mitten på november för nu sparkar ju snart alla träningsutbildningarna igång. Kuligheter men mycket :-)

Tycker jag börjar få kläm på de nya träningspassen även om löpning ligger nere just nu pga hälen. Dock är inte hemmakettlebellsen de samma som på gymmet så det är lite trixigt med tekniken. Men det är bara att öva för mina är de korrekta och det är med dessa jag måste kunna visa upp i maj nästa år om jag ska bli certifierad instruktör.

Nya kostschemat går faktiskt över förväntan men nu i början är det ju mycket med våg hit och dit samt ha koll på klockan så man inte glömmer en måltid. Märks att förbränningen har kommit igång för jag är väldigt hungrig fast jag äter mera plus att jag fryser konstant. Och ett annat ställe det märks på är jeansen.

När jag tog på mig dem efter sommarfrossan i början på månaden så satt de TAJT. Helt röd i midjan av trycket och att en midjevolang hängde över. Nu så sitter de löst och det är nog dags för skärp så jag inte bjuder någon på en troschock... Mycket vätska som släppt but hey I will take everything :-)

Vad jag väger? Ingen aning och vill inte veta för då får jag fel fokus. PT-Malou sköter de bitarna och nästa invägning är i mitten på oktober. Och då är det främst fettprocenten som är viktigt. Nu ska jag bara fortsätta på denna banan så kommer jag få resultat. Återkommer mera till kostschemat senare i veckan för jag har fått en del frågor om det. Är det LCHF eller inte...

Hmm dags för skärp kanske...

Kommentarer

 1. Svar
  1. Japp det är det - gör ju så ont när byxorna klämmer :-)

   Radera
 2. Du är duktig, din kämparglöd är beundrandsvärd!
  Ser fram emot date nästa vecka!
  KRAM
  Rebeca

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass