Hmm hur ska detta gå?

Har fått låna hem PT-Malous pärmar från den utbildningen jag ska gå i oktober och november på The Academy. Yikes ska jag kunna allt detta till tentan... Tjock pärm med massa bilder, latinska namn på muskler och skelett, text och uttryck jag aldrig hört. Vad har jag gett mig in på???Kommentarer

 1. Detta kommer du fixa fint!:-) Jag måste bara passa på att säga att du förklarar saker så bra, sädär så man kan ta till sig det och göra det till en naturlig grej i livet liksom. Jag tittar in på din blogg när jag behöver pepping i min viktresa./Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket Anna! Kul att höra! Tack för peppet!

   Radera
 2. Varför i hela fridens namn, skulle du inte klara detta också. Skäms för sådana tankar. Koppla nu på dina vanliga positiva tankar / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vet Margaretha men ibland faller man dit :-) tack för peppet och kram på dig!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass