Kunde sluta illa...

Nä mitt skryt är inte över och det hade ju kunnat sluta illa. Glömde ju en hel kvart typ av PT-passet imorse och så kan vi ju inte ha det! Då tror ni väl att jag bara latar mig. Plus att jag vill poängtera att mitt hastighetsrekord på löpbandet är stort för förra rekordet var 11,5. Hon den där PT höjde så att mina benen fick bara pinna på så fort de någonsin har pinnat.

Shot höllt på att glömma kvarten igen... Den sista kvarten på dagens pass tillbringades med stegkombinationer på stegen och med rusher. Och det går framåt så nu skulle jag nog säga att vi är riktiga bundisar stegen och jag. Och jag fick beröm för mina vader utav PT-Malou - tydligen vart de snygga och någon bulle på vaden eller nåt :-)

Obs! Detta viktiga meddelande är numera avslutat!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

Två bröllop och en viktminskning