De senaste dagarna...

... så har jag kommit igång väldigt bra med träningen igen. Känns i kroppen men på ett bra sätt :-) Har kört två av de nya passen (en WOD i onsdags och igår rörlighetspasset) på mitt träningsschema och imorgon väntar mitt första egna kettlebellspass hemma... Plus att pass 1 och pass 2 i vecka 1 med PT-Malou har körts igenom och upplägget passar mig än så länge perfekt!

Jag har även gått och lagt mig i tid varje kväll och sovit som en prinsessa. Idag fick kroppen sig en massagegenomkörare (fasiken så ont började nästan gråta) vilket var välbehövligt. Inget snask men mycket mat för att suget är starkt. Men en sak i taget och nästa vecka ska jag få mitt matschema utav PT-Malou. Som jag skrivit tidigare detta är helt klart min största utmaning men jag måste skärpa mig om jag ska få något resultat.

Gick även upp på PT-Malous våg i torsdags :-( Kan inte varit ett pretty resultat nu efter semestern och frossa men it is what it is. Vad jag vägde? Ingen aning utan PT-Malou får sköta det där. Just nu vill jag lägga min fokus på att få in träningspassen och matschemat utan att hela tiden ha vågen i huvudet. Sköter jag det jag ska så kommer också vågen eller snarare framför allt fettprocenten visa på resultat.

Allt handlar om medvetna val. Vad har du gjort för medvetna val denna veckan?

Kommentarer

  1. Unnat mig god mat och vilodag(=pistolskytte, sjukt kul!) samt ett besök på brödlabbet :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

Två bröllop och en viktminskning