Dag 8 och dag 9 på #30 dgr

Igår blev mitt medvetna val att faktiskt pausa från bloggen. Istället ägnade jag kvällen med att mysa med maken och bara slappa. Idag blev valet att gå hem efter lunch från jobb. Känner mig inte hundra. Kliar och skrapar i halsen, varm/kall, tryck över andningen och ont i huvudet.

Tror jag har laddat mer än jag trodde inför och under Tjejmilen. Så nu är all träning och andra aktiviteter inställda resten utav veckan. Jag ska bara vila och njuta av min bragd. Fasiken tror inte jag varit så stolt någonsin. Denna gången tar jag verkligen in allt och är så jäkla stolt :-) Ett stor steg för mig! Hur har du gjort ditt medvetna val idag?

Kommentarer

  1. Ja, du behöver nog vila och ta igen dig. Du är fantastisk, så lägg upp fötterna på pallen och njut av din bragd/Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Margaretha - jag det behövde jag :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

Två bröllop och en viktminskning