Hmm jag är en dumbom...

Man skulle visst inte säga hej till Jackie så många gånger som jag gjorde igår. Det är uppvärmningen som skulle vara 3 varv och inte the WOD. Oops inte konstigt att jag blev trött, fick en långsam tid mot andra (fattade liksom inte att andra kunde göra det på typ 10 min och mitt tog 38...) och att mina armar idag är totalt slutkörda. Men PT-Malou konstaterade nöjt att jag hade gjort det i alla fall och bättre att jag gjorde flera varv än för lite. I guess so men det tar nog ett tag innan jag vill hälsa på Jackie igen...

Kommentarer

  1. Det bor en blondin i oss alla ;) Duktigt jobbat av dig iallafall! Och tack för tipset att ha veckans träningspass på bloggen- då går det ju inte att fuska. Och att du skriver in även de små rehabpassen, som jag som oftast hoppar över pga tristhet, gör ju att de 5 minuter man ska lägga på dem ser väldigt fjuttigt ut. Så skäprpning Lind aoch tack till dig Tina! ha en riktigt skön dag! kram fr Stockholm:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jisses :-) Ja jag fyller i min träning på Funbeat och sedan feedas det in på bloggen. Ja usch rehabövningar är oftast tråkig och liksom fjuttiga men det ger ju resultat. Och har jag lagt in det i kalendern så är det dåliga samvetet där och skvalpar varje dag :-) Och ett stort grattis till din prestation idag - väldigt imponerande!!! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?