Det där med tvättlappar

Okej jag har bloggat tidigare om mitt hang up angående tvättlappar i kläder dvs de med tvättråden som oftast är större än plagget och styva, kliar som fasiken och som när man ska klippa av alltid slingrar sig så man klipper hål i sitt nya plagg. Nä inte alls irriterad på dem...

I helgen i Stockholm så blev det ju lite nya inköp. Som vanligt typ bara träningskläder men i alla fall :-) Och nu i veckan när jag gick igenom plaggen och just klippte av galgtrådar i nacke (förresten varför klipper inte alla av dem utan istället ser man ett band som poppar upp vid axeln eller över nacken...) och tvättlappar så hittade jag två lysande exempel. 

Ett föredomligt och ett hemskt exempel på just det där med tvättlappar. Åhlens har ju numera träningskläder och I love hur de har gjort med tvättråden. Det finns ingen dum lapp utan ett litet tryck i tröjan i nacken. Perfekt! Har sett det tidigare framför allt på kläder som jag tidigare köpt i USA när jag reste dit i jobb. I love detta! 

Och sedan exemplet from hell... Jag älskar Nike. Har typ bara deras träningsbyxor, tröjor och skor när jag tränar. Men jag är fasiken inte förälskad i deras tvättlappar. Det är en mindre novell som sitter i plaggen och lapparna är dubbelt så långa som min tumme. Amen hallå! Men nu har jag tagit mig igenom skörden och lyckas med att inte klippa hål i något plagg så ännu en tvättlappsoperation som lyckades.

Hiss

Diss

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass