Missade du den tryckta versionen?

Då hittar du mig numera online: http://www.expressen.se/halsa/spana-in-bloggarnas-basta-lchf-tips/

Kommentarer

 1. Underbara tips från er alla tre. Får jag fråga om LCHF bröd. Varför ska man inte äta det när man vill gå ner i vikt? Du säger i tipset att det inte ger någon viktminskning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Ulrika, Det jag menar är att äter man LCHF för viktminskning så ska man helst undvika tex LCHF-bröd och efterrätterna för de innehåller med kolisar. Äter du för att hålla vikten och för att må bra så är det inga problem. Likaså är du sockerberoende så bör du undvika dessa valen och istället fokusera på att äta dig mätt på proteiner och grönsaker som inte triggar igång något sug. Man får helt enkelt känna efter vad som funkar för en själv.

   Radera
  2. Hej Tina och tack för ditt svar. Jag äter LCHF bröd till frukost med massor med gott pålägg. OK det blir en del kohydrater men funkar bra för mig än så länge. /Ulrika

   Radera
  3. Perfekt Ulrika då har du hittat vad som funkar för dig!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass