Fredagspyssel

Då vi ska ha småfolk på besök imorgon så tänkte jag testa att göra lite LCHF-godis för första gången. Eller enkelt uttryck typ mörk choklad och nötter i olika varianter :-) Så nu har jag pysslat hela kvällen och jag hoppas verkligen någon tycker om något av det jag slavat fram... Det som går hem hos publiken imorgon publiceras i bloggen på söndag. Vill ju inte utsätta er för något som inte går att äta :-)

Ekologisk osötad jordnötssmör på uppvärmning och smält mörk 70% choklad


Man äter nog bara en utav dessa maffiga sakerna

Hmm ser inte mycket ut för världen... 

Lite fluffigare men om ingen tycker om dessa imorgon blir jag nog lite sur - 30 minuter med elvisp wtf...

In i kylen i 8 timmar it´s gonna be interesting 

Röra röra röra

Rulla rulla rulla 

Voila 

Och en fjärde variant - hoppas de bara släpper från formarna...

Kommentarer

  1. Ooo skymtar jag cocos där någonstans? Ser spännande ut, ser fram emot att höra hur det gick :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jajamensan I love kokos!!! Gick både hurra och blä :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass