Fler bilder från Tjejmilen


Här kommer en bildkavalkad från Tjejmilen - först ut den regniga kön till nummerlappen

Var tvungen att visa upp Startbevis för att bli insläppt 

Här fick man sin nummerlapp mot Startbeviset plus en goodie bag

Nervös väntan 

Jopp jag fick en! 

 Expoområdet man var tvungen att gå igenom...

Självklart besökte vi Plan och räckte upp vår hand och skrev under. Plus att jag hade mitt fina rosa band på mig när jag sprang. Läs här: http://plansverige.org/nyheter/tjejmilen_god_sak

 Haha 5 minuter innan den kaxade jag mig och sa att nä jag är inte nervös... Jo eller hur?
Snälla ignora smutstvätthögen i bakgrunden...

På väg till starten - regn och lite mera regnFinaste Lotta som har stöttat mig då maken fick förhinder. Hon har fått höra på nojiga Tina hela helgen och tålamodigt peppat. Hon fick roa sig med lite Pepsi och folkgluttande i målområdet medan jag sprang. Sedan tog hon emot med en varm kram och torra kläder. Lotta - tack från djupet i mitt hjärta och jag är så glad att du är min vän!!!

Innan start - nu är jag laddad 

I startfållan 

Målgång a la lera men skit samma för jag ska ha min vattenflaska, min banan och min ostkaka... Fniss höllt på att sätta högerskon i leran men ryckte loss med ett klafs. Ärligt talat hade den fastnat hade jag bara fortsatt gå... 

Go middag på kvällen!!!

Och dessa fina blommorna fick jag av Lottas karl Anders (fint namn där :-) ) och hennes 3 söner. Så snällt!!! 


Om du är nyfiken hittade jag denna på Tjejmilens hemsida. Nope jag är inte med för denna filmades typ under den första 45 minuterna i loppet och då hade jag inte startat ännu :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass