4Good - så himla bra!

Igår var jag på 4Good eventet i Malmö. Som vanligt jättebra och jag kan bara rekommendera er att gå. Man blir alltid så inspirerad och går hem med en varm känsla i hela kroppen! Hinner inte blogga så mycket mer om det för all min tid just nu går åt jobb (stor Gåsamiddag att vara värdinna för ikväll ju...) och att packa inför Spartan-helgen. Därför tycker jag att du ska gå in hos Pernille och läsa för hon tycker ju som jag :-)

Sprudlande Kayo värmer upp publiken

Och inledde också kvällen med sin story


Sarah Dawn Finer sjöng underbart vackert och berättade så fint om sin Express Yourself som kvällens temaOch sist underbart roliga och kloka Mia Törnblom

Hela gänget!

The Goodie bag!

Och gåva vi fick när vi gick hem från Apoteket Hjärtat

Som innehöll detta

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass