Dagens "må bra"

Just nu lite tufft med de här punkter pga jobbet. Denna bloggen handlar ju inte om mitt jobb men för att ge er lite bakgrund - omorganisationer, fackförbund, eventuella uppsägningar gör en lite shaky och energin är inte på högsta nivån. Dock är jag jäkligt stolt över att jag inte äter upp mina känslor utan dealar med dem fast den där spänningshuvudvärken hade jag gärna sluppit. Men jag är stolt över att för första gången i mitt liv äter jag inte allt jag kommer över när det är turbulens. Heja mig!!! Men nu över till solstrålarna för de finns alltid även det kan vara jäkligt molnigt ibland :-)

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Sovmorgon
  • Bästaste Frida som alltid möter en med ett leende, en klapp på axeln och med peppande ord. Sen att hon bankade min häl får man ta på köpet :-)
  • Dagens träningspass i en underbar gympasal (mer om det imorgon)
  • Mina matval och mitt matflow!!!
  • Världens bästa make!!!
  • Att min beställning utav fotkräm kan hämtas imorgon :-)
  • Skön höstluft
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass