Sista gruppträffen på år 1

Igår var den sista gemensamma gruppträffen på första året på Itrim. Nummer 20 i ordningen och jag är väldans nöjd med 100% närvaro :-) Coach Therese bjöd på hembakta nöt/frö-bars (mycket mumsiga) och färsk frukt som ananas, jordgubbar, sharonfrukt (tror jag den heter) och clementiner. Riktigt mysig fruktstund med tända ljus och allt!

Vi var inte så många (tyvärr var några sjuka och på semester) men vi hade väldigt bra diskussioner tyckte jag där vi utvärderade vad vi lärt oss under detta året. Reflektioner på vad som gått bra och vad som kan förbättras. Men framför allt ge oss själva en klapp på axeln för att (nej vi kanske inte är i "mål" men det är väl det som kallas livet) vi har kommit så oerhört långt!

Jag tänkte spara min utvärdering till den riktiga 1 års-dagen dvs den 3 januari. Då är det nämligen exakt 1 år sedan jag klev in på Itrim Lund och signade upp mig. Men några saker jag tar med mig från detta året: man måste jobba mycket på det mentala för att lyckas med en sådan här resa, vardagsmotion is a good thing och kosten är A och O fast du kan få många hälsoeffekter utav träning!

Vi fick också testa att bära en ryggsäck packade med 9 kilo i vikt. Yikes säger jag bara. Nä det är inte det viktigaste i livet vad det står på stålplattan men att släppa på extra vikt är inte heller en dans på rosor. Det är därför jag jagar på med mina kilo för jag tänker på allt jag kan göra med min kropp utan extra lasten. Framför allt kring rumpan, höfter och lår.

Därför är jag väldigt glad att jag har signat upp för år 2 för jag är inte färdig. Jag har kommit otroligt långt men har en bit kvar. Där behöver jag den externa pushen dvs att någon annan har koll på mig och gemensamma träffar med andra i samma sist. Också något vi diskuterade igår och som vi alla var överens om. Så stort tack till coach Therese som alltid peppar och tipsar. Och ett stort tack till alla i "Bästa Måndagsgruppen" - nu tar vi år 2 med storm!!!

Gårdagens diskussionssida i Itrim boken.

Vi fick också vårt personliga brev till oss själva som vi skrev i början på året... Plus hemläxa att skriva ett nytt för nästa år till första Balansträffen den 20/1. 

Voila mitt diplom och en fin ros!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass