Ikväll är det dags igen!

Är ju bara 2 veckor sedan sist men ikväll ska jag på ett nytt 4Good event. Denna gången nämligen Mammaboosten. Nä jag är ju inte mamma men jag vann ju 2 biljetter på eventet i september. Fast jag har med mig en tjej som är mamma så då kommer jag väl in eller? För jag ser verkligen fram emot ikväll och hoppas på en lika spännande goodie bag som vanligt. Hoppas bara inte det är Pampers eller nåt...

Vid förra eventet fick vi alla dels ett nagellack i Apoteket hjärtas monter (jag valde rosa - surprise...) Plus när vi skulle gå hem fick vi en goodie bag med ögonskugga och läppglans att testa. Alla produkterna var ur deras nya sminkserie "Apolosophy". Tror ni säkert som jag sett detta snurra runt i olika bloggar på sistone så då kan ju inte jag vara sämre :-)

Nagellacket är super. Visserligen har jag bara använt det på tånaglarna men det håller riktigt länge och blir inte avskavt. Lätt att måla på om kanske än ett något bred pensel för mina mini-naglar men det är ju inget nytt under himmeln. Så jag tänkte faktiskt att jag ska köpa ytterligare ett lack med den rabattkupong vi fick med i the bag.

Över till läppglanset som jag inte använder så ofta. Dels för jag tycker det torkar ut mina redan torra läppar och dels för att jag slutade använda läpp-pynt i och med makens inträde i mitt liv. Mycket bättre att pussas utan kladd liksom. Fast jag får säga att jag är imponerad utav detta glans. Inte så tjockt kletigt som vissa kan vara och inte lika uttorkande. Och jag fick en riktigt snygg färg - typ en svag brunrosa som ser väldigt naturlig ut.

Vad det gäller ögonskuggan har jag bara testat den en gång. Fick en med tre skuggor i brunt och guld. Inte riktigt mina färger men jag tyckte det blev fint på. Pluspoäng också för att de inte "strösslade" så mycket dvs att glasögonen är fulla med ögonskugga till lunch för det trillar av. Så vem vet kanske jag köper en i en annan färg fast å andra sidan är det något jag inte behöver köpa är det just ögonskugga för det finns det fullt med i lådorna.

Har du testat "Apolosophy"?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass