Nyfiken...

Det måste ju alltid hända något i bloggerskans liv... Så helt plötsligt är jag anmäld till tjejboxning den 4/12 och nybörjarkurs i crossfit nästa helg. Har faktiskt varit nyfiken en tag på boxning utifrån att jag gillar den typen utav klasser på gymmet och det är effektiv träning. Vet dock inte vad jag har gett mig in på för tror inte det är riktigt som "testa box på Gerdahallen". Men man måste ju prova allt en gång eller? Hoppas bara att axeln samarbetar och att detta kan bli något skoj. Vem vet kanske snart hänger jag där varje onsdagkväll...

Jag körde ju en hel del crossfit-inspirerat med PT-Malou förra året och lite med PT-Katarina i år. And I like it a lot! Så lite koll har jag men tänkte det kunde ju vara kul att lära sig mer om grunderna och testa på i en "riktig låda" dvs box som det så fint kallas. Dock är jag lite skeptiskt till "tumma på tekniken för snabbhet och antal reps"-tänket. Men jag gillar ju övningarna såsom lyft etc. So keep an open mind Jensen så testar vi!

Följer du med på äventyret?

Kommentarer

 1. Crossfit är jättekul och asjobbigt.
  Lycka till!
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det så därför ska det bli kul att lära sig mera :-) Tack det kan behövas...

   Radera
 2. Jag älskar din nyfikenhet Tina! Jag har testat crossfit och hade precis samma farhågor som du, och träningsvärk from hell efter första passet. Men det var superkul! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha va bra Nellie :-) Ja det ska bli spännande! Kram!

   Radera
 3. Jag tror kombon av boxning och crossfit passar dej utmärkt, själv älskar jag det!
  Lycka till

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass