Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Dagens kettlebellspass - helt plötsligt är de fullbokade igen :-) Kul och det var fullt ös idag. Nöjda och svettiga deltagare som ska vara grymt nöjda med sin insats. Plus jag fick fina ord som värmde! Fast jag blev för blyg för att fråga om jag fick ta ett gruppfoto - hade varit så kul att visa er.
  • Att jag kom ut i friska luften trots blåsten men jag slapp regn i alla fall!
  • Mysig hemmakväll i soffan med tända ljus helt mol allena då maken vart ute på galaj
  • Ingen träning för trött bloggerska behöver vila = bra val
  • Att jag stod emot alla frestelser på Coop idag. Jisses vad de kan duka fram allt socker och att stå i lång kö till kassan med bara choklad, godis, glass, skumtomtar - you name var man än tittar tär på psyket ska jag berätta
  • Trots major sockersug har jag stuck with the matplan
  • Börjat planera mina matval för nästa helg så jag är förberedd. I alla fall så långt jag kan vara det men många osäkerheter. Yikes vad jag är nervös att jag ska loose it vad det gäller matintaget...
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass