Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Att jag kunde jobba hemifrån idag och låta kroppen återhämta sig
  • Väldans glad att Lill-Bettans bromsar fungerar så bra...
  • Tacksam att jag bokat tid hos massör Bobby och för att min kropp samarbetar efter helgen
  • Glad i världens bästa make som alltid stöttar och peppar mig!!!
  • Att jag har kommit så långt mentalt och kroppsligt. Jag känner mig lugn, trygg och säker i min "nya" kropp och i mitt ätarbeteende. Ja mycket kolisar de sista dagarna men imorgon är det back to bascis och jag är 100 i min övertygelse att I am here to stay!
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass