Plankan - the movie

Här kommer planke-filmerna från dagens PT-pass. Men jisses vad det där nylagda trägolvet är halt. Får nog ha mattan under fötterna nästa gång för de bara glider längre och längre bak... Fast nu är det bara att öva på de där plankorna. Just sidoplankan är ju så där coolt att kunna och I am getting there. Som alltid får väl nöta, nöta, nöta för inget är omöjligt. Man får bara ge sig fasiken på att man ska klara det och ha tålamod.

Gående plankan - hyfsad och med matta nästa gång under fötterna så kanske jag kan hålla det ännu bättre


Sidoplanka - nog första gången i mitt liv som jag testade denna variant :-)


Sidoplanka - blooper... Vinglig Jensen :-)


Och här kommer lite filmer från förra året. Lite framsteg eller vad säger ni?

Sidoplanka - sep 2012


Gående planka (visserligen TRX men det blev knäna rätt snabbt...)

Kommentarer

 1. hej
  jag hoppas att du precis som jag ser hur din kropp har förändrats...så jäkla bra jobbat....
  kram Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Susanne jag ser det :-) Och jag är himla stolt över min bedrift! Tack för ditt pepp!!! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass