En sak i taget!

Okej nu behöver jag ju inte redan noja och oroa mig för kommande frestelser (läs: pepparkakor, lussekatter, chokladaskar, julmys etc). Jag får ta det när det kommer fast det redan har börjat... Nej nu får jag ta en sak i taget. Och det är denna veckan som jag har framför mig. Hektisk vecka som avslutas med en tuff utmaning i Motala. Många kuligheter men ingen lugn och ro samt frestelser varje dag. Inga kvällar hemma där jag kan samla energi direkt eller där jag kan planera mitt matintag utifrån det egna kylskåpet.

Ikväll är det gruppträff på Itrim vilket is a good thing och dagens matintag är planerat - bara för mig att följa. Imorgon ska jag på seminarium där det ingår lunch. Här gäller det att stå emot det jag inte bör äta och välja klokt. På kvällen är det kettlebellspass som ska köras. Onsdagen är det utelunch här med kollegor men jag har inte förstått om menyn är standard eller ändras från vecka till vecka. Kan därför inte riktigt planera men får se till att jag inte är för hungrig utan att göra rätt val. På kvällen ska jag på 4Good eventet och det ser jag mycket fram emot. Jag brukar alltid få så mycket inspiration. Dock även frestelser där tex brukar alltid vara choklad/kakor/snacks i goodie bagen och i pausen serveras godsaker. Se till att äta middag innan och ha med ett bar så jag håller mig på banan.

Nästa äventyr är på torsdagkvällen då det är Gåsamiddag med jobbet på Grand i Lund. Snacks och dricka först på jobb - nej tack. Sedan förrätt som är hummersoppa (ja egentligen svartsoppa men den skippar jag), huvudrätten gås med massa tillbehör och efterrätten äppelkaka (som jag kommer att skippa). Här gäller det att inte äta too much utav allt... Och sedan vips är det fredag då jag efter lunch sätter mig på tåget mot Motala och en intensiv kettlebellshelg. Har bestämt att jag ska grunda med laxsallad till lunch som jag brukar bli väldigt mätt på. Bars kommer vara medpackade så jag har bra alternativ.

Problemet är att jag vet inte om vi får lunch eller jag måste fixa själv - vad är då alternativen? Hotellfrukost brukar ju alltid vara mat i överflöd - hur kommer jag hantera det? Middag på lördagkväll har jag redan kollat in på hotellet jag ska bo. Planen är ryggbiff men vem vet när jag väl sitter där... Och på söndagkväll på tåget - måste jag hitta något vettigt. Jag vet ju att det kommer bli en tuff fysisk utmaning och jag måste ladda kroppen rätt. Fast det betyder ju inte massa socker i form utav frestelserna från frukostbuffen eller efterrätter eller lösgodis. Lagom med mat så jag orkar men i balans och inte fel saker...

Håll tummarna för att jag klara det för jag kommer behöva allt stöd och pepp som finns att uppbringa!!!

Kommentarer

 1. ohh ja 4 good eventet hade varit kul att gå på men det får bli en annan gång... ha en kul vecka kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det skulle vara något i feb så då får du hänga på. kram

   Radera
 2. Oj, det var verkligen ingen lätt vecka men det är klart att du fixar det! Jag har idag bestämt mig för att inte falla i "jag är sjuk och kan inte träna så därför är allt ok att äta-fällan" utan packade mellanmål och laddade kylen och mitt skåp på jobbet så jag har större delen av veckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heja dig Jenny och hoppas det går bra!!!

   Radera
 3. Lägg ditt fokus på att ha roligt denna vecka, den innehåller massa med roliga saker och tänk inte så mycket på maten som du inte får äta. Du kommer att göra de rätta valen och se till att ha den där baren med dig. Lycka till, du fixar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad jag har gjort och tänker göra - tack för peppet!!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass