Ta sikte framåt

Insåg att jag har glömt att blogga om senaste gruppträffen på Itrim. Varför har ni inte sagt något? Och imorgon är det sista gruppträffen för första året. Den ska handla om "Reflektion och lärdomar". Fast först förra träffen som hade rubriken: "Ta sikte framåt" och handlade om målsättning tex hur ser min målbild ut idag, hur långt är det kvar tills mitt mål, hur ska jag belöna mig när det är nått.

Tipsen och råden vi fick vid träffen var: målbildsträna regelbundet, formulera positivt - vad du vill, använd alla sinnen, tänk i nutid (jag känner, jag mår...), sätt realistiska mål. Mitt mål har inte ändrats utan snarare jag känner lukten utav målgång. Dock verkar det som det är alltid den sista biten som är segast :-) Eller snarare de sista kilona...

Fast om jag bortser från stålplattan så har jag kommit så långt under detta året och det är jag helnöjd med. Dock tänkte jag göra en "sista ansträngning". Eller snarare ge mig en utmaning och en målbild på kortare sikt för att sedan ta itu med det långsiktiga målet. December är definitivt den månad som det är tuffast att viktminska för mig. Tidigare år är det nu jag ballar ur totalt och vräker i mig socker. Det tänker jag ändra på detta året!

Den 3 januari har jag ju 1 års jubileum med Itrim dvs då har jag min 1 års utvärdering med coach Therese. Är också då jag utlovat nästa "jämförelsebilder" här i bloggen. Då vill jag ju liksom inte att "före-bilderna" ska vara sämre än "efter-bilderna"... Därför med start idag så tänkte jag utmana mig själv. Det innebär framför allt att sköta maten as I should, få in träningen, se till att kroppen får sin vila och fortsätta med den mentala träningen. Mitt mål är också att slå viktrekord i lägsta vikt och det betyder under 73,3 kilo. 

Ibland är det bra att ha blogg att leva upp till för att ta sikte framåt:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass