På väg hem...

Sitter nu på ett krängande tåg som är grymt försenat.  Brukar bli åksjuk i vanliga fall och naturligtvis är något tekniskt sönder så tåget lever sitt eget liv... Hjälper inte då att vi ska göra massa extra stopp.

Nåja som maken påpekade jag har sittplats :-) Och tror mig att denna kropp rör sig inte i onödan just nu... Skriver mer om helgen imorgon men jag vill tacka alla för grym peppning!!! Har hjälpt jättemycket!!!

Äventyret är dock inte över för vi ska få teoretiska frågor att besvara.  Plus som jag förstod det öva ytterligare på tekniken och filma. Får veta mer de kommande dagarna. 

Dock är jag väldigt nöjd med min insats och framförallt sjukt nöjd med hur långt jag har kommit det senaste året. Jäklar vad jag är bäst och det känns redan som jag har "vunnit" :-)

Kommentarer

 1. Du känner helt rätt, du har vunnit massor!!! Kram till Super Tina
  <3 Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är bäst hehe :-) Kram till bästa pepparen!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass