Fortsätt till huvudinnehåll

En ode till Studio S!

När man åker runt och testtränar på andra gym (låter som jag snart behöver trycka upp turnetröja..) då tänker man också på vad man har hemma dvs sitt hemmagym. Vissa saker blir man väldans avis på medan andra konstaterar man nöjt att hehe vi har det bättre än ni så det så. Och nej bara för att bloggerskan Jensen numera är bortskämd med ett kort till så stannar hon i Hjärup.

För jag tror att den absolut viktigaste punkten vid val av gym är närheten dvs det måste vara enkelt att ta sig dit. Kan vara hur fint som helst men tar det en timme enkel väg att köra så lär man göra det 1-2 gånger sedan blir man hemma i TV-soffan. Och med Studio S finns det inga sådana ursäkter. Idag tar det mig 5 minuter att traska bort och när vi flyttar är det typ 10 min med cykel. Me love!

Vidare så är instruktörerna och övrig personal också key till om man kommer gilla att gå och träna eller inte. Och på Studio S kommer den inte i ett bättre format. Grymma instruktörer som peppar och hejar på en, trevligaste repan och städerskan som gör fint samt en glad ägare som pratar lite med en. Detta gör ju att Studio S blir ett väldigt personlig och gemytligt gym och det är högt värderat i min bok. Plus alla mina underbara träningskompisar - BÄST!

Lokalerna kanske inte ser mycket ut för världen utifrån men när du väl stiger in genom dörren så är det mys och funktionellt. Fräscha omklädningsrum med bastu och visst duscharna är ibland lite håriga if you get what I mean men vart är det inte det? Fina gruppträningssalar med en hel del utrustning och visst tekniken/ac klöddar ibland men teknik is teknik. Och gruppträningsschemat är väldigt välfyllt för att vara ett lokalt gym i Hjärup. Plus gratis parkering och hittar du inte en plats bör du se över om du ska behålla kortet eller inte...

Det som gör att jag numera också tränar på Sportlife är att det finns vissa saker jag saknar som jag känner personligen är viktiga för mig i min träningsutveckling. Till exempel mer än ett fungerande löpband för är det något som jag som kund skulle önska på Studio S så är det fler och nya kondismaskiner. Gör rum för flera löpband och nya fräscha sådana och jag skulle nå fullständig nirvana.

Och hade man dessutom lagt till spännande träningsformer som kettlebells, TRX, sh'bam, Indoor walking, Bosu eller vad det nu kan vara så hade jag nog bett att få hyra ett rum där. För jag personligen har börjat tröttna på Attack, Combat, Balance, Step. Även om jag kan förstå att det inte är enkelt att få ihop ett schema med all logistik och önskemål enligt "jag har min träningsdag på torsdag och då måste Stepen ligga kl 18 annars så kan jag inte träna...".

Lägg till ett större område för frivikter där fler än 2 finniga arton-åriga killar kan hänga och jag vet i fanken om jag inte flyttat in permanent iställt för till Lokes väg 3. Men för att avsluta min lilla kärleksdikt så är Studio S ett attans bra gym med grym personal så jag kommer inte överge Studio S även om jag i detta fall förespråkar ett öppet förhållande...

Kommentarer

 1. HAhahahahahaha! Du är underbar!

  Vi får försöka få ihop en träningsdag snart - jag kan ju ta det på Sportlife.

  Kram!
  S

  SvaraRadera
 2. Åh tack - tur jag kan roa en läsare :-) Japps efter flytten blir det lite enklare för mig men jag är helt klart on! Vi kan ju ta det på Djäkne för det är tydligen 1000 kvm och jättefint så jag är väldigt nyfiken. Ha det gott! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…