Mot Sportlife Kronberg och nya utmaningar

Tjoho nu är jag på väg in till Malmö och Sportlife Kronberg. Ikväll ska jag testa Functional Moves och PowerStrike Impact. Du kan följa mig på facebooksidan om du vill se bilder. Om jag blir nöjd och det priserbjudande jag fått på årskort står kvar så slår jag till. Ja jag vet att det är lyx att ha årskort till två gym men jag väljer att lägga mina surt förvärvade slantar på min hälsa.

Så här står det om passen på Sportlifes hemsida:
  • Functional Moves: Effektiv styrke-, core- och konditionsträning. Funktionell träning när den är som bäst. Bli stark och uthållig. Träning som ligger i tiden. 
  • PowerStrike Impact: Med sparkar och slag mot en fristående bag får du en tuff och utmanande träning för hela kroppen. Här handlar det om kraft & uthållighet! På med boxhandskarna och "kom in i matchen"!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass