Så himla kul!

Tjoho ikväll testade jag som skrivet Indoor walking och TRX. Så himla kul det var. IW var som typ på crosstrainer i grupp a la spinning. Men mycket jobbigare och kuligare. Likaså TRX med banden från taket som man gör olika styrkeövningar med sin egen kropp som motvikt. Kändes väldigt effektivt fast det var första gången och känns som träningsvärken redan kommer krypande.

Jag tyckte verkligen om det och vill mera!!! Åh vad jag önskade att detta fanns på mitt gym men icke. Så jag har bestämt mig. Jag kommer köpa 10 kort på det gymmet och köra detta varje tisdag som en extra utmaning och spice i min träning. Allting blir ju mycket kuligare om man varierar sig och effektivt för kroppen att det händer något annat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?