Väldigt nöjd med min träningsvecka

Sitter här i soffan helt matt i kroppen. Har kört hårt på träningen. Först 1 h på löpbandet där jag satte rekord efter rekord för jag var så himla peppad och utmanade mig själv till max. Sprang på högsta speeden för mig 8,0 och satte nytt rekord på 1km med 8,22 (var antagligen snabbare men löpbandsstatistiken på de urgamla bandet är sisådär dvs kan inte visa tid och sträcka samtidigt...).

Vidare så satte jag nytt rekord i incline på 8,0 och speed 5,4. Plus tog 1 kgs hantlar men de börjar kännas lätta. Okej jag gör inte allt samtidigt utan kör 10 minuters intervaller. Efter det så körde jag Bootcamp a la ett Cirkus Tina (kolla bilden på fb så förstår du :-) ). Lite manfall men Britta och jag körde hårt i en timme så jag är väldigt nöjd med dagens pass.

Det är jag med hela veckan. Har haft en sådan träningsglädje och fått massa kickar. Till exempel har jag testat 4 nya pass; Indoor walking, TRX, Functional Moves och PowerStrike Impact. Så himla kul och jag är kär :-) Så kär att jag köpt ett årskort till... 2990 kr på Sportlife för 1 års grupp och gymträning på alla deras gym i Skåne. Inte illa och jag ser fram emot att träna där.

Jag har även kört ett teknikpass med PT Marie. Fått en hel del nya övningar att testa. Framför allt för rumpa och lår just like I wanted. Så tacksam mot Marie för hon har fått mig hooked på styrketräning! Därför är det kul med nya övningar så man utmanas hela tiden.

Träningsveckan som kommer är också kulig. Bland annat simpass, TRX, styrketräning, nya övningsinnötning och på lördag ska jag ju på zumba partaj utanför Köpenhamn. Då ska det skakas gump till urfadern Beto Perez i en master class i zumba. Över 1600 pers ska dit så detta kommer bli skoj.

Är du nöjd med din träningsvecka och hur ska du träna den kommande veckan?

Kommentarer

  1. Låter som du haft en fantastisk träningsvecka!=) Du är så himla bra!!

    Själv fortsätter jag med styrka och kondition varvat, är ju nyförälskad i att köra löpning/powerwalk i intervaller!=))

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass