Sidekick på Bootcampet

Idag känner jag mig ännu lite bättre men ibland blir jag osäker om det är förkylningen eller konstiga vädret som gör en så svettig etc. Röstar på det sistnämnda för nu får det räcka :-) Förmiddag ägnas åt lite soffhäng, rensa lite garderober och faktiskt packning av några flyttkartonger - typ böcker och sånt.

Yepp ute i god tid men jag vill ju hinna med träningen och kosten så då gäller det att planera. Plus att vi har en del att återställa i lägenheten. Är ju 47 dagar kvar och en hel del att hinna med. Och vi vill ha en smooth flytt. Finns ju inget värre när man ska hjälpa någon och flytta och det första man får göra är att börja packa flyttkartongerna...

Eftermiddagen tillbringades på gymmet. Ja inte för att träna utan idag fick jag agera hejaklack på dagens Bootcamp. Jag hade satt ihop 12 övningar/stationer med temat "back to bascis" dvs ibland behöver man inte krångla till det utan bara göra en enkel övning rätt och verkligen känna efter vilken muskel som arbetar.

Tycker de här passen är så himla kul. Framför allt för att var och en som deltar kan göra det på sina villkor och att vi hejar på varandra. Plus vi lär utav varandra så vi får var och en ett större "galleri" av effektiva övningar. Kul helt enkelt samtidigt som vi svettas som tusan. Idag blev jag svettig utav att bara heja :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass