Grät på lunchen

Idag käkade jag lunch med några av mina fd kollegor i deras nya matsal. Måste ju kontrollera att de sköter sig :-) Alltid så trevligt att träffa tjejerna och bara babbla lite. Och man säger alltid vi måste ses etc därför är det extra kul när det faktiskt bli av!

Var också väldigt peppande för mig i min hälsodröm för jag gick tillbaka till jobb med en bra känsla i hela kroppen och ett leende på läpparna. Fast också med lite utrunnen mascara kring ögonen men det var det värt. Blev nämligen så rörd av fina Annas gest - jag fick en fin blomma och värmande ord.

Hon firade nämligen 3 år på sin hälsoresa. Har gått ner över 30 kilo och minskat ännu mer i centimetrar i midjan. Hon tackade mig och Eva för att vi tjatat/peppat/stöttat henne till att söka till Prenetprogrammet när Studio S vid den tiden lottade ut 10 platser. Det gjorde att hon kom igång och idag mår så himla bra.

Dels kom det glädjetårar för jag blev så rörd av gesten som var helt oväntad och dels för hennes skull att hon tagit sig så långt på sin resa. Kom också tårar för jag känner ju så väl igen scenarion och glädjen över att tex kunna sitta i en stol utan att få ont överallt. Blev även påmind om min egen resa och vad jag åstadkommit.

Också kul för de andra vid bordet hakade på i pratet att tex Eva fick pushen att gå till Viktväktarna och gick ner över 20 kilo. Eller Åsa som gick med i Xtravanganza och kom igång med sin älskade löpning. Fasiken jag startade ju liksom en hälsorevolution på jobbet :-) Och kul att höra de ord jag sagt till dem eller det jag skrivit i bloggen som de har tagit till sig. Gjorde att jag blev själv påmind om vissa saker och faktiskt lite "chockad" att mina ord fastnar och peppar någon annan - coolt!

Ja vi kämpar fortfarande och faller dit ibland men tänk så långt vi har kommit. Så häftigt det är och det gör mig ännu mer peppad att fortsätta på min bana. Detta är mitt liv nu dvs träning och hälsa. Det är inte mitt jobb som konsumerar all min tid och ork. Utan det är min hälsoresa, min älskade karl och familj samt alla underbara vänner runt omkring mig som peppar mig och som jag kan peppa i retur.

Fasiken vad jag är stolt över er tjejer och så otroligt glad för er skull. Vi är bara bäst och vi kan fixa allt vi vill! Nu tar vi det till nästa nivå!!! Största kramen!

Kommentarer

 1. Va härligt att läsa Tina, jag blir allt lite blöt i ögat jag med!=) Kul när man kan inspirera andra, måste vara en skön känsla!

  Jag mår så himla bra nu när jag kommit igång igen efter sommaruppehållet, tack för din kommentar!=)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack själv Åsa för alla kommentarer - alltid lika kul när man får en :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Hurra för bästa inspirationskällan!!!

  Kram!
  Joanna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass