Känner mig liten

Ibland blir jag lite chockade (eller kanske lite för starkt ord - låt oss säga fascinerad) när jag ser mig själv i spegeln eller när jag ser storleken på mina nya kläder (42, 44). Känner mig liten och tycker jag ser liten ut. Ja inte jämfört med många andra men nu jämför jag mig med mig själv. Är stor skillnad från början på året och nu men den blir ju tydligast när man ser sig i spegeln eller tex utför något fysiskt som man inte kunnat tidigare.

Kommentarer

  1. Du ÄR liten Tina! Ren och skär fakta :) speciellt när man jämför dina mått och dina bilder. Verkligen en stor förändring!
    Själv rensa jag i garderoben idag och har numera bara ett enda par jeans som inte ramlar av mig. Sparade några par för att ha som motivation att aldrig mer gå samma väg tillbaka till flodhäst träsket :)

    Och jag hoppas du mår tusen gånger bättre idag! Hoppas alla baciller försvunnit så du kan njuta av träning, andas utan att hosta och massa god mat som faktiskt smakar något :)
    Krya på dig kramar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass