Denna veckans vikt

Efter en vecka i sjuksängen utan träning, oregelbunden kost, mens samt infektion i kroppen så är jag väldigt nöjd med detta resultatet. Ja upp 4 hekto men jag trodde det skulle vara mycket mer.

Kommentarer

 1. Är man sjuk så är man...de där hektona tappar du på nolltajm! Skönt att läsa att du börjar må bättre!=)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tina! jag har inte sett dej mer än på foto från början, men jag KAN intyga att du är inte stor längre!! Och jag menar... kolla fotot som jag tog i Stockholm, där är du minsann ingen bjässe på nåt vis. Du har en fantastiskt snygg överkropp, som du ju själv jobbat dej till ( många droppar svett )och rumpan är rund, med betoning på rund ( och inte giga...) men visst var det väl den som skulle ha sig en ordentlig runda nu i höst??? Krya på dej vännen, och grattis till en vecka i soffan, både kroppen och knoppen har verkligen haft stort behov av detta. Crejms Mallan

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket Åsa och Malin. Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass