Utvärdering utav augustimålet

Mitt mål under augusti var att lära mig alla maskiner i gymmet. Eller ja de relevanta som jag har användning för. Resten får komma i steg annars blir det information overload. Målet anser jag vara avklarat då jag numera känner mig väldigt bekväm i gymmet. Känner att jag har någorlunda koll på maskinerna och mina inställningar samt alternativ om en maskin skulle vara upptagen. Likaså mina vikter så jag nu kan köra utan en hel pärm under armen för att ha koll på allt.

Skön känsla och jag älskar verkligen styrketräningen. Känner mig stark, har inte en massa småkrämpor, bättre hållning plus en massa annat. Så detta kommer jag fortsätta med och utveckla för att utmana mig själv och kroppen. Styrketränar du? Eller tycker du som jag gjorde förr att jisses vad krångligt att komma ihåg allt? Kanske dags att utmana dig själv att lära dig mera...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass