Lösare fodral...

De senaste träningspassen när jag ska sätta på mig mitt iphone-fodral så måste jag spänna kardbord-bandet tightare annars så glider det ner. Detta innebär ju att mina överarmar har blivit smalare. Tyvärr kommer det nog inte visa något resultat på mina mått för det är där jag inte mäter - attans! Men allt räknas i Tina världen!

By the way utvärderingen av fodralet har jag ju inte levererat. Här kommer den:

I början vart det väldigt bökigt att få i ifånen i fodralet speciellt eftersom jag har ett skal på den. Men jag vägrade plocka av och på det varje gång. Nu har fodralet nog töjt sig lite och jag har fått in snitsen. Vidare så krävs det viss talang för att få sig fodralet dvs fästa det på armen. Men med hjälp utav munnen så funkar det... Nä kommer inga bilder på det. Fast på det stora hela så gillar jag den för nu kan jag lyssna på Spotify och numera tänker jag inte på att den sitter på armen utan det är bara att köra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass