Strange things going on...

Igår morse när jag tog på mina "smaljeans" så tyckte jag de satt lite märkligt men kunde inte komma på vad det var. Men på eftermiddagen slog det mig - det fladdra där bak...


Har tyckt att det har kännts som något har hänt men hur lätt är det att kolla om min stora hylla har blivit en cm mindre - not easy. Tidigare satt ju dessa som limmade i midjan och i längdryggen men inte nu längre :-)

Mätte mig precis och då har jag gått ner 1,5 cm i midjan och 3 cm över höfterna på mindre än en månad. Men under denna tiden har ju min vikt inte ändrats något extremt. Jag säger det igen - träning och muskler is the shit!

Kommentarer

 1. HURRA! Vilken härlig känsla =)

  Ha en toppendag, Tina!
  Kram,
  S

  SvaraRadera
 2. Härlig känsla det där!=)

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat Tina! Då ser man att målmedveten träning ger resultat även om det inte syns på vågen direkt. Måttband och ögenmått är mycket bättre verktyg att mäta framgång i det här fallet.

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för era kommentarer tjejer! Ja som tjej tror jag tyvärr att man stirra sig blind på vågen men är det inte mer värt att minska i cm. Det tycker jag och därför min kärlek till träningen! Ha en mysig dag! Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass