Puh jobbigt att jobba ju!

Första dagen tillbaka på jobbet och även om jag kände mig kaxig imorse så mattades krafterna mot eftermiddagen. Kan ha något och göra med arbetsuppgifterna och kollegorna :-) Nädå men jag tar det lugnt ikväll i soffan. Ända problemet är att jag har svårt att hålla mig borta från chipspåsen :-(

Behöver ju gymmet för att fördriva tiden och nu börjar jag längta rejält. Speciellt efter gårdagens bootcamp. Så himla kul och de som deltog hade tydligen grym träningsvärk idag - avis! Också roligt att jag får så mycket pepp om hur bra hag är på att peppa andra. Gör mig bara taggad att jobba hårdare mot mitt drömmål.

Men nu lite mer soffa och SVT2 för Vetenskapens Värld som ska handla om lchf och diabetes. Ligger ju mig varmt om hjärtat då jag har många i släkten bla mamma med diabetes. Enda tråkiga är att jag har lite svårt för en av LCHF förespråkarna som ska delta men jag silar snacket och ta till mig godbitarna. Ska du titta?

Kommentarer

  1. Det är trist att kroppen tar stryk av att vara sjuk, och att det håller i sig så länge...men snart är du på ditt kära gym igen å kör!=)

    Jag får kolla på svtplay, för jag måste ju givetvis se det!=)

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass