Helt groggy

Jag är helt groggy efter en timmes massage. Skönt men ont därmed välbehövligt! Och det känns som träningsvärken i ländryggen börjar släppa med sig :-) Tror simningen imorse och gjorde sitt till. Men nu är det bara att packa träningsväskan igen.

Imorgon blir det ett morgonpass på Studio S. Förhoppningsvis kondis på löpbandet om det är ledigt. Finns två men det ena har nu gett upp. Inte konstigt utan mer väntat faktiskt. Hoppas det kommer nya kondismaskiner snart!

På kvällen kör jag direkt från jobb till Malmö och Sportlife Kronberg. Mitt livs andra Indoor walking pass och TRX pass. Så förväntansfull även om jag denna gången åker själv. Men det stoppar inte mig. Jag vill ju träna och då får jag åka. Detta kommer ju också bli vardagen med passen på Sportlife.

Fast egentligen känner jag mig inte tvungen att ha träningskompis med mig. Visst är det kul och trevligt men jag går i alla fall. Är du tvungen att ha en träningskompis för att komma iväg?

Kommentarer

  1. Nej inte alls, tränar gärna ensam lika mycket som jag tycker det är kul att träna med nån! Har inga problem att komma iväg till gymmet.=)

    SvaraRadera
  2. Hejar på dig med Tina!;))

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass