Vad hände där?

Imorse kom jag till gymmet med en rosa och en röd träningssko och båda höger... och ikväll när jag skulle köra Combat upptäckte jag helt plötsligt att jag hade träningsvärk från lördagens Combatpass. Så dagens träning har genomförts men med lite skvanker. Ändå nöjd och fortfarande in love :-)

Annars är det mycket markis, persienner, spackel och flyttlådor just nu. Men imorgonkväll får det vänta. Då ska jag testa Indoor walking och TRX. Ska bli så spännande och som vanligt kan ni följa mig på facebooksidan. Har du testat dessa träningsformerna?

Kommentarer

  1. Hihihi!! Som det kan bli!

    IW kör jag ibland, det är skojigt å svettigt!=)

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass