Många beslut just nu...

Imorgon är det dags för inredningsmöte i huset. Vi ska dit och kolla att all inredning stämmer med vad vi valt tex kakel, klinkers, köksluckor, fondväggar plus mäta för markisen och persienner etc. Yes så spännande men också lite stressigt. Dvs massa beslut att ta igen och välja. Vet ni hur många olika "tyger" det finns för persiennerna???

Men så här är besluten i det Jenska hushållet dagen innan...

Markis http://www.weinor.com/awnings/cassette-awnings/opal-designopal-design-lux.html i ljusgrå kassett som är färgkodad med träpanelen på fasaden med belysning och värmare. Man kan också hissa ner fram till så vi kan skapa ett uterum/partytält vid behov. Tyget kommer vara mörkare grå/svart så det matchar husteglet.

Sen kommer vi även sätta upp detta http://www.weinor.com/awnings/side-screens/paravento.html som insynsskydd vid behov. Dvs vi kan dra ut denna väggen om vi vill skapa uterummet/partytältet eller bara ha väggen istället för typ spalje som vi tänkt sätta upp så inte grannarna kan se vad vi äter till kvällsmat. Och när vi inte behöver den så är "väggen" inrullad i kassetten på väggen. Smidigt va?

Inomhus så kommer vi inte sätta upp rullgardiner eller vanliga persienner med snöre etc. Vi kommer satsa på detta http://www.riviera.se/inomhus_gardin_plisse_bildarkiv.asp Som typ mer försvinner in i fönsterkarmen och inga snöre som hänger. Vi kommer ha en vitmönstrad duette som vi kan dra upp nerifrån på fönstret för insynsskydd tex in min walk in closet vill jag inte ha grannarna som åskådare.. Så dessa kan skydda för insyn men släpper in ljuset och blir mer en inredningsdetalj.

Uppe ifrån fönstret kommer vi ha mörk gråa/svarta black out duetter som mörklägger totalt. Mycket smidigt i tex sovrummet men också för vårt vardagsrum där solen står på hela eftermiddagenkvällen. För sådana viktigheter som att kunna se TV:n :-)

Ja vi får väl se hur det slutar men återkommer med bilder i morgon kväll så ni kan avgöra vad som blir snyggt :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass