Jisses vad kul det är att träna

Så kul det var igår med alla nya releaserna även om man vart mör i kroppen. Jag vet att jag tjatar om det med jag älskar att träna - är min nya drug of choice!!! Och middagen med maken var mysig och väldigt god mat. Dock blev pubkvällen på gymmet en besvikelse - nästan inget folk och många som gick tidigt. Jaja det var kul att hänga med några träningskompisar.

Också kul och se hur folk ser ut med vanliga kläder och smink :-) Jag chockade nog vissa för jag tränar ju oftast utan smink och med håret på vift. Plus har alltid hoodie men igår var det kortarmad klänning på menyn... Och glasögon :-)

Idag har jag känt mig lite seg - är ju inte van att vara uppe efter midnatt (haha). Men fullt schema idag dock vila från träningen. Vi har varit på Mio och köpt köksbord. Sista möbeln fast nu ska allt levereras... Efter det till svågerns jobb för att titta på markis och persinner. Så jäkla coolt det kommer bli. Får visa bilder sen :-)

Nästa punkt på schemat var XXXLutz för att hämta handdukar vi beställt och kolla in lite smågrejer. Sen hem för att sätta på kaffet och värma paj till gäster. Mamma, Stefan och lillebror plus moster Ingrid och Roland skulle komma och hämta grejer vi vill bli va med bla bokhyllor etc. Så skönt nu har det också rensats ut och vi kommer in i förrådet igen.

Så nu är man rätt mör. Ska gå och lägga mig tidigt för gymmet väntar imorgon 6.30. Blir också en intensiv vecka med träning (ska ju bla testa Indoor walking och TRX plus fixa bootcamp på söndag), fixa naglar och mysmiddag både lördag och söndag. Just the way I like it.

Kommentarer

  1. Ja det är verkligen kul att se hur folk ser ut i andra omgivningar och annan outfit än man är van vid

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?