Har återfått kärleken...

... till löpbandet. Kommer ni ihåg hur grymt frustrerad jag var för en tid sedan och då jag också avsa mig alla framtida löploppsgrejer. Det sistnämnda står jag verkligen fast vid. Not my thing och jag har så mycket annan roligare träning så varför?

Men i söndags och idag känner jag att nu har jag liksom fått lusten tillbaka att pressa mig till max. Får tex inte längre skoskav av mina fina löparskor och benhinnorna är inget trubbel. Vet inte direkt om 3 kilo ner gör skillnad på knäna men de samarbetar också. Därför körde jag sketahårt imorse och fick tom håll... Har nog inte hänt sen typ mellanstadiet eller nåt.

Nu har jag verkligen hittat min groove på löpbandet och vad som får mig taggad. Jag kör i 10 mins intervall. Först några minuter uppvärmning sen ökar jag speeden. Idag körde jag på gång 6,3 men var även uppe på 6,5 vilket är rekord. Sprang 1 km på ca 8,10 dvs förbättring med 10 sek på mitt rekord och då satte jag ytterligare ett speedrekord genom att springa på 8,1.

Efter 10 mins speed tar jag ner hastigheten men ökar inclinen i 10 minuter. Tufft för rumpan och lår. Skönt att detta går bra igen efter svanskotehistorien. När nästa 10 minuters pass kommer så är det hanteldags. Idag körde jag på 2kgs dvs ökade ett snäpp. Tungt men inte omöjligt. Och så håller jag på i 60 minuter. Tar någon minut i lugnt lugnt tempo och sedan stretch. Kalla mig the löpbandsqueen...

Kommentarer

  1. Hejaheja!!=) Duktig du är!!

    Jag har precis fastnat i löpbandsträsket, kör intervaller å grejar, jag som aldrig gillat att springa - har inte kunnat heller - är beroende nu!=))

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass