Helrenovering av hem och fru

Okej nu börjar det närma sig slutet på 3 veckors semester. Nnågra timmars jobb här och där men det var helt okej. Maken och jag har verkligen vilat upp oss. Men nu känner vi oss redo att gå tillbaka till verkligheten och lämna vår lilla julebubbla.

Har städat hela lägenheten idag (från topp till tå höllt jag på att skriva - fniss). Röda pärlan har fått på sig sina vinterdäck. För from imorgon så kan vi ju inte samåka till jobb. Maken in till Lund fortfarande men frugan ska ju börja jobba i Malmö.

För imorgon början en ny spännande och utmanade period i mitt liv. Jag ska ju börja jobba på Dreambag med event management. Det ska verkligen bli så himla kul och jag är jätteförväntansfull. Men faktiskt också lite nervös.

Det är ju en ny värld. Har ju varit på föregående jobb i 6 år. Känner allt och alla. Nu är det mesta okänt. Bara en sån sak som går alla ut och äter lunch eller tar man med, kommer kollegorna tycka om en, var finns skrivpappret, hur boka man ett konferensrum? Ja frågorna är många men allt löser sig och jag är så lycklig över denna nystart!

Men först väntar helrenovering (och denna gången är det från topp till tå) av oss själva. Man vill ju vara fin när man börjar på nytt jobb så man gör ett gott intryck. Håll tummarna för mig imorgon!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass