Hmm hur blev det nu med resorna?

En anledning till att jag ville byta jobb var ju för att var mer hemma. Framför allt för träningens skull (och maken förstås :-) ). Men då kanske man inte ska själv jaga in sin fd arbetsgivare som ny kund :-)

Nu blir det en hel del resor pga att jag ska projektleda ett stort event i Miami, en roadshow i östEuropa och en lansering i Norge. Men å andra sidan så gör jag något som jag tycker är himla kul och reser till nya städer jag aldrig varit. Till exempel Moskva, Sofia och Istanbul.

Så nu tar vi bara nya tag och planerar utifrån de nya förutsättningarna. Får träna extra hårt när jag är hemma och sköta maten. Detta är ju inget nytt för mig så det gäller bara att anpassa sig och gilla läget.

Har lagt till en ruta i högerkolumnen så ni kan hålla koll på mig när jag är ute och reser. Så lovar jag att vara flitig med kameran så ni kan följa med på ett hörn.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass