Sista rapporten från Äckeldagen!

Jag lovar sista gången idag jag skriver om socker för jag är själv väldigt trött på eländet :-) Nu är officiellt årets Ätardag avklarad. Och nästa är inplanerad till min fölsedag den 28/12 2010. Kan inte påstå att jag ser fram emot den just nu...

Sammanfattningen av dagen
Gräddglass med laktosmage var visst ingen bra kombination. Men Texas Pecan är nya favoriten. Inte längre Rocky Road - alldeles för chokladig.
Choklad är inte längre min grej och jag var ju verkligen en chokladoman tidigare. Bananen i marängsvissen var godast.
Av godiset vann Käcken och jag gillar mest salt godis tydligen. Skum, gele och choklad kan vi strunta i.
Samt Evas lussekatt var så himla god och första våfflan!

Vad blev kvar...
Mycket! En del har spottas ut i vasken eller soporna direkt. Har typ 30 Kärleksmums i frysen om någon är sugen. Tillsammans med 3 liter glass och en hel kladdkaka. Plus massa choklad, mer än 2/3 av lösgodiset och maränger. Våfflor, vispgrädde, chokladsås i kylskåpet. Om det är någon som är aspirant på det hela så bara kom förbi :-)Imorgon väntar BodyPump kl 9.00 och frukostyoghurt med hemmalagade müslin. Nu kör vi så det ryker under 2010 för vid denna tiden nästa år så ska det vara rejäla skillnader på denna kroppen. Mer muskler och mindre fett!

PS! Kom ihåg när Tina-suget sätter in: Socker suger och du mår så jäkla dåligt. Är inte värt det utan tugga på ett äpple istället!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass