Simning i morgonstund

När klockan ringde 06.00 imorse så var det tungt att öppna ögonen. Men upp och iväg kom jag. Först in på badets parkering och först vid luckan. Var bara jag och två andra damer som harvade våra längder. 40 längder senare...

Full fart på jobbet och jag trivs jättebra. Även om det känns ovant. Dels att jobba efter 3 veckor så man har liksom inte kommit in i jobbmode än. Dels för att mycket är så nytt. Sakta men säkert känns det som jag kommer in i det.

Glömde att rapportera min vikt igår. Var väl för att den var mindre kul. Plus 0,4 kg. Hoppas det beror på all träning. Men jag fortsättter på denna banan och hoppas på bättre resultat nästa vecka.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass