Ny Personlig tränare

Hmm låg och tänkte i poolen (under mina 40 längder blir det en del tänkande...) på att jag nu allt börja bli lite nervös. Varför? Jo för imorgon ska jag träffa en ny PT på Studio S. Klockan 10 i receptionen är det dags...

Min älskade Jennie flyttade till storstan i somras. Och jag känner för att jag ska fortsätta att lyckas med min viktminskning behöver jag extern hjälp. Är helt övertygad att detta med en PT är det som funkar för mig och värt varenda krona. För detta handlar om mitt liv!

Jag har ju upptäckt att jag faktiskt älskar att träna. Mår så himla bra och blir lugnare i själen. Det där med att bli lugnare gillar maken. När jag blir för pysslig och rastlös brukar han säga - ska inte du gå och träna? Då vet jag vad det betyder dvs tagga ner och gå till gymmet :-)

Men åter till PT:n. Jag är främst nervös för att Jennie och jag funkade så himla bra. Hon anpassade träningen till mig. Varierade den och utmanade mig att testa nya saker. Vi var ju liksom the Team. Och nu ska en ny dam introduceras in i det teamet och vem vet hur det slutar?

Hon heter Marie och verkar väldigt duktig. Jag tror allt kommer att lösa sig men jag är trots det nervös. Finns ju mycket jag fortfarande inte kan göra men samtidigt behöver jag bli utmanad och få stöttning hela vägen. Annars kan jag glömma mitt mål i årets slut. Är nog det jag är mer nervös över än att faktiskt träffa Marie dvs tänk om det inte funkar...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass