Soppa på spik

Eller ja inte riktigt. Idag fick jag tummarna loss och kokade grönsakssoppa. Ska frysa in så jag kan ta med till jobb. Eller snabbmat på kvällen. Istället för pizza :-)

Ojoj det kommer definitivt bli det svårast dvs att inte äta pizza, pommes och snacks. Men känner mig motiverad. För imorse var det ju officiell vägningsdag. Japp den visade 89,1 kilo. Inte lönt att hymla eller mörka. Det är vad jag väger.

Inga 78 kilo som var målet utan snarare jag har gått upp under december. Så jag är tillbaka på samma vikt jag startade 2009 på. Annars låg jag väldigt stabilt på 86/87 kilo under hela 2009.

Men på slutet blev det för mycket av det goda. I mitt fall när jag inte äter socker betyder det: pizza, pommes, snacks, rostade mackor. Och med väldigt lite träning på det... då jag väger vad jag förtjänar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass