Rapport 1 från den berömda Ätardagen

Okej min ätardag (vilket om vi ska gå in på teknikaliteter är bestämt att det ska vara 24 timmar dvs jag startade igår kväll 21.30 och måste sluta idag 21.30) började hos Eva i Lomma med vitchokladmousse till efterrätt. Första 3 rätters middag jag ätit på 2 år...

Värsta prestationsångesten när alla bara satt och stirrade på mig när jag skulle ta min första tugga. Blev helt nervös :-) Den var jättegod men efter halva fick jag ge upp. Det gick bara inte och jag var färdig för sängen. Overload!

Sedan fick Eva fart för sedan skulle det testas det ena och det andra. Så först en ruta Chilichoklad. Skitäcklig!!! Efter en liten tugga fick maken ärva resten (han fick även efterrätten vilket blev väldigt populärt...). Sedan var det någon hemmalagad choklad med cornflakes. Efter en så däckade jag på soffan.

Men snart vart det igång igen med en lussekatt. Den åt jag hela och i lagom njutningstakt. Den var jättegod!!! Men det är inte slut där. För när vi kom hem vid halv fyra tiden så kunde jag inte låta bli.

Testade Daimrullen. helt okej men inget att kämpa för. Schweizernöten tog jag inte ens en liten ruta utan spottade ut det i slasken. Äckligt - aldrig mera!!! Maken och jag delade på Kicken vilken var mumsig. Men efter bara 5 minuter så mådde jag så dåligt. Fick rusa in på toaletten :-(

Ont i magen, illamående och skakig gick jag och la mig. Och då var jag nykter mina damer och herrar. Jag längtar redan till BodyPumpen imorgonbitti och min yoghurt med müsli!!! Rapport 2 kommer inom kort.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass