Lycka är mellanrum mellan tårna

Har funderat lite mer på vikten och mitt mål. Ja jag skulle bli överlycklig om jag nådde 65 kilo i slutet på detta året. Men är det ett realistiskt mål att gå ner 24 kilo på ett år?

Ja det är då 2 kilo per månad dvs ca 0,5 kilo per vecka. Och första året gick jag ner 27 kilo. Men det var ju när jag började träna och sluta socker. Det blir ju tuffare och tuffare.

Samtidigt är inte mitt mål att bli smal. För jag kommer aldrig se ut som en supermodell och vill inte det i heller. Jag kommer alltid ha former. Jag vill hellre vara lagom muskelös och vältränad.

Men om jag når 65 kilo i år det får vi se. Jag kommer att verkligen kämpa men jag tar det månad för månad. Och för första halvåret är mitt drömmål 75 kilo. Och att mina nya köpta jeans och underkläder ska fladdra lite i baken :-)

Fast det allra viktigaste är att jag t.ex. inte längre har elefantfötter och inga vrister. Nu har jag vrister och mina fötter är så smala. Jag har mellanrum mellan tårna. Och maken börjar bli rätt trött på att höra - titta så smala mina fötter är - medans jag viftar lite med tårna.

Så mina vänner där ute. Det viktigaste är inte alltid vad man väger utan att man kan vifta på nakna smala tår. Och njuta av det!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass