Rapport 3 från snart kallad Äckeldagen

Jisses vad jag mår DÅLIGT!!! Illamående, hjärtklappning, ont i magen, huvudet är ömt, kallsvettas och är skakig. Kom nu ihåg detta när du ser en efterrätt i oktober!!

Ätarstatus: Kärleksmums och marängsviss - gott första tugga men sen usch nä det kan jag vara utan. Över till godisskålen någon timme senare. Enligt godisomröstningen som mina kollegor gjorde så skulle ju den första godisen vara en röd Ferraribil. På andra plats en colaflaska och på tredje en hallon/lakrits. Så det är bäst att lyda...


Men mer än halva godisskålen är redan ratade till högen som inte ens lockar längre, vissa spottades ut direkt och andra var goda. Favorit hittills colaflaska och de rosa och blå prickiga i engelsk konfekt. En hel del kvar att testa men det får vänta någon timme för nu ska jag bara jäsa på soffan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass